Selecteer een pagina

Met een voedend en natuurlijk tanningsproduct geef je jouw huid in no-time een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen. Benieuwd hoe je het beste bruin wordt zonder zon? Lees hieronder welke producten van Marc Inbane hiervoor ontwikkeld heeft en hoe je deze aanbrengt voor het beste en optimale tanning resultaat!

1. Zelfbruiner spray: Natural Tanning Spray
Met de natuaral tanningspray wordt bruin zonder zon een makkie. De Award-winning spray is eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De spray is ontwikkeld voor alle huidtypen én huidtinten, droogt snel en geeft geen vlekken of strepen.

Gebruik MARC INBANE Tanning Spray:
Spray ongeveer 30 cm van de huid vandaan of breng de tanning spray aan op de handige handschoen of brush voor het egaliseren van de spray.
Spray gelijkmatig en in zeer snelle, korte (zwaai) bewegingen als je de spray rechtstreeks op de huid aanbrengt.
Gebruik eventueel een föhn om het droogproces te versnellen.
Geniet tot 5 dagen van je mooie vakantiekleur!

2.Bruiningsdruppels: Perle de Soleil
Urenlang bakken in de zon voor het creëren van een mooie bruine huid, hoeft niet meer! Voor een natuurlijk ogende zomerse teint op maat, meng je de bruiningsdruppels met je favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème. De Perle de Soleil van MARC INBANE blend mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geeft geen vlekken. De airless flacon bevat 210 druppels en zorgt voor een langere huidbaarheid zónder toevoeging van conserveermiddelen.

De meest gestelde vragen over de tanningspray op een rijtje!

Is het slim om vooraf te scrubben?
Ja. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt. Wacht een dag met tannen na het scrubben en of ontharen.

Geeft de spray af?
Wanneer je je gezicht of lichaam voor de eerste keer reinigt ná het aanbrengen van de spray, komt er altijd een laagje af. Dit is de overtollige spray die niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray niet meer af. Het wordt afgeraden om in de avond te sprayen, aangezien het eerste laagje kan afgeven op het beddengoed (overigens verdwijnen alle vlekken 100 procent uit je kleding en beddengoed na het wassen).

TIP: heb je een feestelijke aangelegenheid? Spray dan altijd de dag van tevoren, zodat de overtollige laag op tijd van het lichaam is verdwenen.

Wanneer is de spray droog?
De spray droogt binnen 10 à 15 minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. Ga de eerste drie uur nog niet intensief sporten of douchen. De spray heeft namelijk nog de tijd nodig om volledig in de huid te trekken.

Mag iedereen de spray gebruiken?
Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen. Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon of onder de zonnebank mogen, kunnen de spray gebruiken.

Kan er een allergische reactie optreden?
De spray is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden zijn er geen sterke allergische reacties geweest, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de fles.

Bestaan er verschillende kleuren van de spray?
Nee, er bestaat maar één soort spray. Deze is geschikt voor alle huidtinten. De spray stimuleert namelijk je eigen natuurlijke kleur.

Wat gebeurt er als je meerdere lagen sprayt?
Hoe meer lagen je sprayt, hoe bruiner je wordt. Als je een natuurlijke teint wilt, raden we je af om meer lagen te sprayen. Wil je toch een donkere teint? Breng dan een eerste laag aan, wacht vervolgens drie uur en reinig daarna je huid. Het product is dan volledig opgenomen door de huid, waardoor je het eindresultaat ziet. Als je de teint dan toch te licht vindt, kun je nog een keer sprayen.

Kan je de spray aanbrengen over je make-up?
Ja, dat kan. De spray geeft je make-up een natuurlijke afwerking. Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur. Make-up sluit de huid namelijk af, waardoor de spray niet kan doordringen. Op een gereinigde huid houdt de teint 4 à 5 dagen aan.

Word ik oranje van de spray?
Nee, in de Natural Tanning Spray is geen caroteen verwerkt. Dit stofje zorgt bij veel tanningsprays voor een oranje kleur. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

De spray komt niet goed uit de fles: wat nu?
Dit probleem kan ontstaan wanneer je de spray frequent óf juist lange tijd niet gebruikt. Haal het spuitmondje van de fles, spoel af met warm water, laat het goed drogen en plaats het dan terug op de fles. Waarschijnlijk is het probleem nu verholpen. Zo niet: neem contact met mij op.

Zit er drijfgas in de fles?
Nee. Het werkt met een bag-on-valve-systeem: een zakje met vloeistof dat aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor het optimaal legen van het zakje. Dit is veel beter voor het milieu dan drijfgas!