Selecteer een pagina

BEHANDELINGEN

Verwen je huid en kom tot rust, dat is niet alleen goed voor je huid maar ook voor je algemeen welbevinden. In de drukte van alle dag vergeten we onszelf weleens.

Luxe ontspannende behandeling

In de luxe ontspannende behandeling zorg ik er tijdens de gezichtsbehandeling voor dat je huid er stralend uit komt te zien. Een grondige reiniging, het modelleren van de wenkbrauwen of, als je dat wilt, het harsen van de bovenlip. Daarna geef ik de huid een fijne peeling en serum zodat de huid weer gezonde en frisse glans krijgt. De huid rondom ogen krijgt ook aandacht.

Heerlijke massage
Tijdens de massage zul je heerlijk weg dromen en je gedachten laten gaan. Je komt hierdoor helemaal tot rust en laat alle spanning gaan. De voedingsstoffen in de zacht geurende massageolie zullen diep opgenomen worden omdat tijdens de massage je doorbloeding gestimuleerd wordt.

Voedend masker
Na de massage volgt nog voedend masker. De doorbloeding is door de massage al flink op gang gebracht en de huid staat open voor de laatste vitaminen welke nog aangebracht gaan worden door een SUPER voedend masker. Dit masker blijft zacht op de huid en je kunt nog even relaxen onder de heerlijk warme deken.

90 minuten  €66,-

Huidverbeterende peeling: v.a. €60,-

De huid heeft soms net iets meer nodig om af te komen van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide look of fijne lijntjes. Je kunt dan kiezen voor een chemische peeling.

Wat is een chemische peeling?
Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur of salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar. Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acne kunnen verminderen, en daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
Een peeling bevat hogere concentraties zuren dan de exfoliant voor dagelijks gebruik. Het effect op de huid zal hierdoor groter zijn. De gekozen concentratie en ingrediënten hangen overigens samen met de klachten.

Microneedling

Met een speciale pen met microscopisch dunne naaldjes worden er op grote snelheid talloze micro-kanaaltjes per cm2 in de huid gemaakt met een diepte van 0.25 tot maximaal 2.0mm. Het aantal micro-kanaaltjes is zeer groot; dit kan oplopen tot ruim 900 micro-kanaaltjes per seconde. Ogenschijnlijk geeft dit aan het huidoppervlak een relatief milde reactie.

De huid wordt rood en wat gezwollen, maar blijft niet bloeden en herstelt zich uitermate snel. Deze behandeling heeft tot gevolg dat er vervolgens ‘groeifactoren’ vrijkomen in de huid die de celdeling en de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels stimuleren. Dit proces werkt eigenlijk zoals bij een natuurlijke herstelreactie van de huid. Littekens verkrijgen hierdoor een betere structuur en kleur. Atrofisch (verdund) littekenweefsel verkrijgt tevens weer meer volume.

Overtollig melanine (pigmentcellen) wordt gestabiliseerd, de doorbloeding verbetert aanzienlijk en de huid krijgt in zijn geheel een gezonder, gladder aanzien. De weerstand en gezondheid van de huid gaat erop vooruit. Microneedling is een wetenschappelijk erkende behandeling en wordt internationaal al door veel (para)medici toegepast.

vanaf  €100,-

Prijslijst

Schoonheids
behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, ook kan een behandeling aangevuld worden met het verven van wimpers of wenkbrauwen of harsen van bovenlip of kin.

Gezichtsbehandeling
90 minuten €66,-

Reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging, serum, massage hoofd-hals-nek-schouders, masker en dagverzorging.

Acné
45 minuten €47,-

Reiniging, peeling, dieptereiniging, masker
in combinatie met een chemische peeling €60,-

Huideverbeterende peeling
€60,-
Gezichtsbehandeling
60 minuten €46,-

Reiniging, peeling, dieptereiniging, serum, masker en dagverzorging ( incl epileren €55,-)

Microneedling-Dermapen
Deel gelaat €100,-
Hele gelaat €125,-

Aanvullende behandelingen

Wenkbrauwen verven
€13,-

(in een behandeling €8,50)

Wimpers &
Wenkbrauwen verven
€21,-

(in een behandeling €17,50)

Harsen bovenlip
€13,-

(in behandeling €7,50)

Onderbenen harsen
€26,-
Milia’s (gerstekorrels) verwijderen
€17,50
Bruids make-up
€95,-

inclusief proef

Wimpers verven
€13,-

(in een behandeling €8,50)

Epileren of harsen wenkbrauwen
€16,-

(in een behandeling €7,50)

Harsen bovenlip en kin
€17,50

(in behandeling €12,50)

Oksels/ bikinilijn harsen
€17,-
Steelwratjes verwijderen
Vanaf €20,-

Massages

Massage hoofd-decolleté-nek-schouders
30 minuten €35,-
Bindweefselmassage
30 minuten € 35,-
Kobido Japanse gezichts massage
30 minuten €35,-

Contactgegevens

0228 312 136 / 06 38 04 04 77
info@nienkeschoonheidssalon.nl

De salon is geopend op:

Maandag 09.00-17.00 uur
  19.30-21.30 uur
Donderdag 09.00-17.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur

Andere avonden en zaterdag in overleg op afspraak.

Nienke is lid van:

Adres

Molenweg 41
1601 SR Enkhuizen

Parkeren

U kunt parkeren met een blauwe schijf op het Albert Heijn plein, de salon is 1 minuut lopen.

Stuur een bericht