Laserontharing

Laserontharing is de meest snelle, effectieve en veilige methode om ongewenste haren te verwijderen. Nienke werkt met de LightSheer diodelaser, dit is een zeer krachtige laser met een golflengte van 810 nanometer. In tegenstelling tot veel andere ontharingsmethodes waar bijvoorbeeld met ’ lichtflits’ (IPL-intensed pulse light) gewerkt wordt, heeft deze diodelaser een aantal zeer krachtige laserstralen gebundeld, allen werkend op de golflengte die precies goed is voor vernietiging van zelfs de diepst gelegen haarwortels.

Hoe werkt laser?
De laser stuurt een hoog geconcentreerde lichtbundel naar de haar. Het pigment van de haar absorbeert het licht, het licht wordt omgezet in warmte waardoor de haar in het haarzakje in een fractie van een seconde wordt vernietigd. Door de gekoelde kop van de laser beschadigt de opperhuid niet en kan de huid de behandeling goed verdragen. De effectiviteit van de behandeling berust behalve op de juiste apparatuur, ook op de verschillende haargroeifasen waarin de haar zich bevindt.

Welke haren zijn geschikt?
Alleen haren met pigment verdwijnen met deze methode. Voor haren zonder pigment zoals grijze,blonde en witte haren is deze methode niet geschikt. Tijdens het gratis intakegesprek kijkt Nienke of uw haren geschikt zijn voor deze behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Permanente ontharing bestaat uit zes tot acht behandelingen. Voor het gezicht, de bikinilijn en de oksels is de periode tussen de behandelingen 5 tot 6 weken . Voor de rest van het lichaam is de periode 8 tot 10 weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van de haren op de verschillende lichaamsdelen. Wat mag u wel en niet? Voordat de behandeling gestart kan worden is het belangrijk dat de huid niet zongebruind is (met een sunblock is dit heel gemakkelijk te voorkomen) en dat er van te voren géén ontharingsmethodes gebruikt zijn waarbij de haren uit de haarzakjes getrokken worden, zoals bij harsen of epileren. Nienke vertelt in het gratis en geheel vrijblijvende intakegesprek precies waar rekening mee gehouden moet worden.

Wist u dat…

u bij overbeharing soms in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar?

Video…

Bekijk het filmpje over de laserbehandeling.

klik op het youtube logo om de video af te spelen
title

Prijslijst

Is laserontharing ook iets voor u, Nienke adviseert u graag…Meer weten?