Selecteer een pagina

IPL

Veilig en definitief van jouw ongwenste haren af?

Wat is IPL?

IPL staat voor Intense Pulse Light, ook wel een flitslamp genoemd. Korte lichtflitsen worden via de lichtgeleider (saffier) naar de te behandelen haren geleid. Het haar bevat melanine (pigment) dat het licht absorbeert en omzet in warmte gedurende milliseconden. Dit warmte effect werkt vernietigend voor het haarzakje. IPL Werkt alleen op haren die pigment bevatten de resultaten daarvan zijn ongeëvenaard!

Waarom de PLS3 Photonova?

Een van de belangrijkste voordelen van de PLS3 is de huidvriendelijkheid, er wordt met twee verschillende meters gemeten voordat we de behandeling uitvoeren. De PLS3 is veilig en heeft niet de nadelen van een laserbehandeling. Door de sterke koeling kunnen we de behandeling met meer energie behandelen. Daardoor verwijderen we overbeharing echt definitief, beschadigen we de huid niet en is de behandeling goed te verdagen.

Voor welke huidskleur is de behandeling geschikt?
Zwart haar op een witte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen, met een donkere huid, het pigmentverschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Is de kleur van het haar belangrijk?
Over het algemeen geldt: hoe donkerder het haar, hoe doelmatiger de behandeling.

Intake en proefstukje

Voor we gaan behandelen bespreken we eerst alle stappen tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Zodat u weet wat u kunt verwachten van de behandeling. Ik beoordeel dan ook of de behandeling voor u geschikt is en doe een proefflits op het te behandelen gebied.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het belangrijkste punt voor u is natuurlijk hoe vaak u moet komen. We gaan uit van een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen om tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief te verwijderen. Maar dit is niet in alle gevallen zo. Om u geen vertekend beeld te geven is het beter om het gemiddeld aantal behandelingen aan te houden van 6 tot 10 behandelingen. Het kan voorkomen dat u eerder klaar bent maar het kan ook zo zijn dat u vaker moeten komen. Per persoon is het aantal behandelingen verschillend en ook nog eens per lichaamsdeel verschillend hoe snel de haren weg zijn.

 De behandeling wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Contactgegevens

0228 312 136 / 06 38 04 04 77
info@nienkeschoonheidssalon.nl

De salon is geopend op:

Maandag 09.00-17.00 uur
  19.30-21.30 uur
Donderdag 09.00-17.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur

Andere avonden en zaterdag in overleg op afspraak.

Nienke is lid van:

Adres

Molenweg 41
1601 SR Enkhuizen

Parkeren

U kunt parkeren met een blauwe schijf op het Albert Heijn plein, de salon is 1 minuut lopen.

Stuur een bericht